Viata ca un Joc

Playground
Folosesc cuvantul “Joc” semnificand o sursa de placere si in acelasi timp un lucru cu o structura a lui. Viata mea are un sens si in acelasi timp este placuta, si in acest sens ii atasez cuvantul Joc. E un sinonim pentru pasiune…cand eram mic ma jucam si aveam o satisfactie nemarginita, am inceput sa cresc si mi-am redefinit cuvantul joc.
Cele mai la indemana exemple pentru un joc util, amuzant si frumos in acelasi timp sunt sportul, dansul, flirtul si jocurile mentale de genul sahului, dar lista poate continua, se pot imagina altele si altele.
Viata mea in prezent tinde sa fie un joc pasional si cu urmari constructive. In diferite perioade ale vietii mele, activitatea mea a constat doar in ceva serios, calculat, organizat, „necondimentat”, fad si fara pasiune si atunci am sesizat ca a devenit neinteresant, ceva esential si fundamental gresit, ca ii lipseste “culoarea” si “spiritul”. Am cautat cu ardoare sa reinclud Jocul in viata mea.
“Viata ca un Joc” a devenit regula mea, cu beneficii asupra mea si a oamenilor din jur. Mi-am recapatat pasiunea si mi-am redefinit misiunea, scanteia actiunilor mele. Aceasta scanteie aprinde flacara in viata sentimentala si in profesie, in familie si in sanatatea personala, imi “alimenteaza” vitalitatea.
Imi folosesc experienta de viata si dau un sens permanent actiunilor mele.
Primul meu gand dimineata cand ma trezesc este: “astazi ma joc „avand chef” de asta…si folosesc lucrul acesta ca sa realizez asta…si imi antrenez capacitatile astea…si gasesc negresit timpul in programul meu zilnic pentru asta”.

Daca ti-a placut articolul sau daca vrei noutati de la mine, te poti abona pe e-mail aici

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s